Nalaganje nastavitev


1. Festival jazz pozavne

petek, 11. marec 2016

V Kulturnem domu Krško bo 12. in 13. marca potekal 1. Festival jazz pozavne in seminar namenjen jazzovskim in klasičnim pozavnistom. Na seminarju bo kot mentor sodeloval tudi svetovno uveljavljeni pozavnist Bart van Lier iz Nizozemske.

Seminar, ki bo v Kulturnem domu Krško odvijal v sklopu 1. Festivala jazz pozavne, je namenjen jazzovskim in klasičnim pozavnistom s predznanje vsaj nekaj let nižje glasbene šole.

V soboto, 12. marca, se bodo poleg seminarja odvili tudi štirje koncerti mentorjev. Natopili bodo: Denis Beganović band, Matija Mlakar band, Big band Krško s solistom Vidom Žgajnarjem in Big band RTV Slovenija s priznanim solistom in dirigentom Bartom van Lierom

V nedeljo, 13. marca, bo potekal individualni in skupinski seminar z mentorjem Bartom van Lierjem, ki deluje tudi kot pedagog in predavatelj na nizozemskih konservatorijih ter vodi glasbene delavnice po celem svetu. Van Lier je tudi avtor priročnika Coordination Training Program for Trombone, po njem pa je imenovanih nekaj modelov pozavn proizvajalca Kühnl & Hoyer.

Več o festivalu in seminarju si lahko preberete tukaj.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali