Nalaganje nastavitev


kreativna-jazz-klinika-velenje-2016

Kreativna Jazz Klinika Velenje 2016


Velenjčani nadaljujejo s tradicionalno jazzovsko izpopolnjevalnico z eminientnimi učitelji imenovano KREATIVNA JAZZ KLINIKA. Prijave na prihajajočo, ki bo potekala med 24. in 28. februarjem 2016 že potekajo.

rock-ob-sotli-rock-ob-zici

Rock ob Sotli - Rock ob žici


V okviru projekta Rock ob Sotli / Rock na Sutli, v katerem sodelujeta Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli in Udruga mladih Hum na Sulti, se bo v soboto, 19. 12. 2015 ob 20.00, v prostorih kluba Metulj odvila razprava z naslovom »Rock ob žici.«

demolition-group-s-serijo-izvenserijskih-koncertov

Demolition Group s serijo izvenserijskih koncertov


Demolition Group bodo proslavili zaključek jubilejnega 33. leta obstoja in izdajo 14. albuma ("Zlagano sonce") s serijo štirih prav posebnih koncertov.

kantfest-retrovizor

KANTFEST Retrovizor


KANTFEST Retrovizor ob 13-letnici predstavlja nov CD in tiste, ki so bili v tem času del njegovega razvoja: Marko Brecelj, Xenia Jus, Škaf dani Kavaš & Tovarš strmoglavljeni, Viki Baba Brusli, Toxsick, Davor Matošević (Tuzla), DIV-Dečak iz vode (Zagreb).

knjiga-o-zgodovin-slovenske-glasbe-v-zda

Knjiga o zgodovini slovenske glasbe v ZDA


V četrtek, 10. decembra ob 18. uri, bosta v dvorani Gasilskega društva Sodražica avtorja Rebeka in Drago Kunej predstavila knjigo "Glasba z obeh strani: Gramofonske plošče Matije Arka in Hoyer tria "

ment-2016-se-bliza

MENT 2016 se bliža!


Kino Šiška, AKC Metelkova mesto, Stara elektrarna, Kinodvor, Kavarna SEM so prizorišča, ki bodo od 3. - 5. februarja 2016 gostila koncerte festivala MENT.

luka-juhart-med-prejemniki-svecane-listine-ki-jo-mladim-visokosolskim-uciteljem-in-sodelavcem-podeljuje-univerza-v-ljubljani

Luka Juhart med prejemniki svečane listine, ki jo mladim visokošolskim učiteljem in sodelavcem podeljuje Univerza v Ljubljani

1


Rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Ivan Svetlik je na slavnostni seji senata Univerze v Ljubljani podelil najvišja priznanja; častni doktor, častni senator, plakete 'Pro universitate labacensi', Zlate plakete ter svečane listine mladim visokošolskim učiteljem in sodelavcem.

namenitev-dela-dohodnine-za-leto-2015

Namenitev dela dohodnine za leto 2015


Leto je naokrog in znova vas obveščamo, da lahko v skladu s 142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2 (UL RS, št. 117/06) do 0,5 % dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenite tudi Sigicu.

potujoca-muzika/3

Potujoča muzika


Iz 500 grl bo 6. 12. znova zadonelo za solidarnost, mir in razumevanje.

izstekanih-10/2

Izštekanih 10


V torek, 8. decembra ob 20h, bodo v ljubljanskem Kinu Šiška nastopili vsi izvajalci, ki so med letom gostovali v priljubljeni oddaji Izštekani na Valu 202. Pridružili se jim bodo posebni gostje Mi2.

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17