Nalaganje nastavitev


neuvrsceni-dovrseni-balladero

'Dovršeno neuvrščeni' Balladero

1


Pred predstavitvenim koncertom albuma Perfect You, ki se bo v petek, 15. aprila, ob 20h, odvil v ljubljanski Stari mestni elektrarni, smo se pogovarjali z Dominikom Bagolo, vodjo in avtorjem kantavtorskega projekta Balladero.

imer-traja-brizani/2

Predsednik Pahor odlikoval Imerja Brizanija


7. aprila je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor na posebni slovesnosti vročil medaljo Imerju Brizaniju za ustvarjalni prispevek k uveljavljanju in prepoznavnosti romske kulture v Sloveniji.

enciklopedija-duo-bendov-iz-obmocja-nekdanje-jugoslavije

Enciklopedija duo-bendov iz območja nekdanje Jugoslavije


Letos je pri Društvu za očitne stvari ZOS izšla publikacija "Enciklopedija domaćih duo bendova", ki hkrati predstavlja tudi prvo izdajo v načrtovani zbirki "Da se ne zaboravi".

zakljucek-natecaja-freesn

Zaključek natečaja freeŠn


Študentski natečaj kreativnega komuniciranja freeŠn v organizaciji Študentske sekcije slovenskega društva za odnose z javnostmi zaključuje svojo tretjo edicijo.

noc-slovenskih-skladatelje/16

Noč slovenskih skladateljev


Društvo slovenskih skladateljev v sodelovanju z Javnim zavodom RTV Slovenija in Konservatorijem za glasbo in balet Ljubljana vabi na večer slovenske glasbe.

slovenski-moment-na-tallinn-music-week

Slovenski moMENT v Estoniji


Estonski glasbeni festival, ki ga je letos na festivalu MENT podrobneje predstavila njegova gonilna sila Helen Sildna, gosti tri slovenske glasbene zasedbe.

slovenski-glasbeni-dnevi-enaintridesetic

Slovenski glasbeni dnevi – enaintridesetič


Danes so program predstavili na novinarski konferenci, ki ji je sledila otvoritev razstave del Borisa Zaplatila.

v-celju-bo-zapela-veronika-deseniska

V Celju bo zapela Veronika Deseniška


V stolpu hotela Evropa so ustvarjalci predstavili nov izvirni slovenski muzikal Veronika Deseniška, ki bo premierno izveden 5.7. na celjskem Starem gradu.

nina-strnad-in-peter-mihelic-s-koncertoma-pred-novim-albumom

Nina Strnad in Peter Mihelič s koncertoma pred novim albumom


Vokalistka Nina Strnad in Peter Mihelič sta pred izdajo albuma, pred tem pa se bosta javnosti predstavila na koncertih v Mariboru in Ljubljani.

okupirani-popularna-glasba-kapital-drzava-in-druzba

Okupirani! Popularna glasba, kapital, država in družba


Med 3. in 5. junijem 2016 se bo v prostorih KUD France Prešeren odvijala mednarodna konferenca pod naslovom "Occupied! Popular music, capital, state and society".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10