Nalaganje nastavitev


Bee Geesus: Gospel Fever 2015 + gost Oto Pestner

7. letni koncert zbora Bee Geesus s posebnim gostom

torek, 12. maj 2015

Letni koncert a cappella gospel zbora Bee Geesus s posebnim gostom, Otom Pestnerjem.

Vabljeni na letošnji Gospel Fever, 7. letni koncert zbora Bee Geesus, ki bo v ponedeljek, 25. maja, ob 20. uri v veliki koncertni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani.

Na tradicionalnem koncertu Gospel Fever, ki je vrhunec koncertne sezone zbora Bee Geesus, vam bodo pevke in pevci ponudili bogat glasbeni program, ki vas bo popeljal skozi sedmo sezono delovanja in vas spomnil na pretekle. Sodeč po zelo razgibani sezoni bo to nedvomno eden največjih in najbolj energičnih koncertov Gospel Fever. K temu bo nedvomno prispeval tudi odličen gost in njihov velik vzornik, Oto Pestner.

Bee Geesus je prepoznaven a cappella zbor, ki z značilno gospel energijo navdušuje širom Slovenije in zunaj nje. Umetniško ga vodi Matej Virtič, viden domači predstavnik a cappelle, ki v priredbe od samega začetka namesto inštrumentalne spremljave vključuje beatbox in druge elemente vocal playa.
Od zadnjega letnega koncerta je zbor gostoval na največjem gospel festivalu v Evropi, Gospelkirchentag 2014 v nemškem Kasselu, sodeloval na koncertu Gospel d.d. z Wintleyem Phippsom, Nuško Drašček in skupino 4Given ter izvedel veliko število drugih dobrodelnih koncertov po Sloveniji. Na televiziji ste lahko spremljali prenos božičnega koncerta iz Cankarjevega doma, ki ga je ob zaključku turneje s Prifarskimi muzikanti prenašala Televizija Slovenija ter sodelovanje zbora v oddaji Die grosse Chance der Chöre za vokalne skupine in zbore na avstrijski nacionalni televiziji ORF.

Tokrat bo zbor gostil izjemnega vokalista Ota Pestnerja, ki se je kot solist in del številnih zasedb v svoji bogati karieri priljubil poslušalcem doma in po svetu. Kot dolgoletni član in umetniški vodja legendarne skupine New Swing Quartet je pomembno vplival na razmah črnske duhovne glasbe pri nas. Poleg ljubezni do gospel glasbe Oto z zborom deli tudi strast do a cappella izvedbe.

Ob najbolj priljubljenih skladbah njihovega repertoarja bo zbor na koncertu predstavil številne novosti, vrhunec večera pa bo gotovo premierno sodelovanje z legendo, ki ga vsi ljubitelji glasbe ne želite zamuditi.

Ponedeljek, 25. maj 2015, ob 20. uri
Velika dvorana Grand hotela Union
Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

Kontakt: 031 658 826, info@beegeesus.si

Cena vstopnice v predprodaji: 12 €, 10 €*
Cena vstopnice na dan koncerta: 15 €, 12 €*
Vstopnice lahko v predprodaji kupite na upravi Krščanske adventistične cerkve na Njegoševi 15 in na recepciji Grand hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani.
Rezervacije sprejemamo na telefonsko številko in elektronski naslov zbora. Na dan koncerta bodo vstopnice po redni ceni na voljo uro pred začetkom na recepciji hotela.
* Nižja cena velja za študente, dijake, šolarje, mlajše otroke, upokojence in brezposelne.

Več o zboru na www.beegeesus.si. 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali