Nalaganje nastavitev


Beneška nostalgija - Nostalgia Veneziana

Gala plesno-kulinarični večer

Zvrst: druge zvrsti
Kdaj: sobota, 23. maj 2015, 19:30h
Kje: Dvorana Union, Ljubljana, Osrednja Slovenija
Vstopnina: 80€

23. maja 2015 bo v Unionski dvorani potekal gala plesno-kulinarični večer Beneška Nostalgia.

Program dogodka Beneška nostalgija – Nostalgia Veneziana

Program je večera sestavljen iz treh oblik umetnosti – plesa, glasbe in igre. V petih različnih plesnih točkah vam bo 10 vrhunskih plesalcev pod vodstvom Tjaše Vulič in Luce Bussolettija predstavilo čarobni svet Commedie D’Arte, gondoljerjev, Casanove, doževe palače in slovitega beneškega karnevala.

Na popotovanje skozi beneško zgodovino vas bo tudi tokrat s svojim kavalirskim pristopom in skrivnostnim nasmehom vodil Domen Valič. Za atmosfero in glasbeno kuliso nastopa pa bo na Beneški nostalgiji – Nostalgii Veneziani v sestavi violina, trobenta, kontrabas, kitara in vokal skupaj z akademskimi glasbeniki ponovno skrbel priznani slovenski jazzist Igor Matković. Dogodek na tako visokem programskem in organizacijskem nivoju ne more brez odlične kulinarike, začinjene z okusom vrhunskih vin ter štirimi tematsko prilagojenimi hodi. Podrobnosti, ki bodo razveselile brbončice obiskovalcev za zdaj ostajajo še zavite v tančico skrivnosti.

Prvi dogodek Beneška nostalgija – Nostalgia Veneziana je bil organiziran oktobra lani in je med obiskovalci požel veličasten sprejem. Nekaj video utrinkov si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=mFT7Rs3E_ao

Plesni spektakel za pomoč otrokom

Beneška nostalgija je hkrati dogodek dobrodelne narave, saj je del vstopnine in sponzorskih sredstev namenjen fundaciji Follow My Step.
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali