Nalaganje nastavitev


Dan brezplačne pravne pomoči

torek, 15. december 2015 1

Ob dnevu brezplačne pravne pomoči bo na voljo tudi "naša" predavateljica Urša Chitrakar.

V petek, 18. 12. 2015, Odvetniška zbornica Slovenije organizira dan brezplačne pravne pomoči, ki je namenjen tistim socialno ogroženim posameznikom, ki zaradi pomanjkanja denarja ne morejo pridobiti ustrezne pravne pomoči oziroma informacij.

V svoji pisarni bo ta dan pravno pomoč in svetovanje s področja avtorskega prava, intelektualne lastnine in druge sorodne problematike s področja umetniške produkcije Urša Chitrakar nudila od 9. do 14.00 ure.

Zaradi velikega povpraševanja svoj prihod predhodno najavite po tel.: 01 620 87 40 ali po e-pošti na naslov: info@chitrakar.si.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Roma, 17.12.2015, 17:12

Ponudba za posojilo za resni in pošteni ljudje (plavec.joz@gmail.com)

Pozornost Shayan; Zakaj ogoljufala slabo? Jaz sem tam za pomoc revnim in ne bogati. Potrebujete denar za financiranje svoje projekte, vendar nimate dostopa do bancnih kreditov. Vse kreditni zahtevki zavrnjeni banke. Sem pripravljen, da vam posojila vseh vrst s pogoji, da bo življenje lažje. Nudim posojila od 3.000 € do 1,500,000. Sem poudaril, da cas trajanja odplacevanja se spreminja med 1 in 30 let in obrestno mero 3 %. Želite kupiti avto, hišo, placati racun za utrditev svoje dolgove, graditi svojo hišo... Ali želite za financiranje številnih projektov, ki vas srca. Za vse vaše posojilo aplikacij, prosim zveza mi ter povej mi znesek, ki ga želite izposoditi .email: plavec.joz@gmail.com

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali