Nalaganje nastavitev


Glasbeni večeri v paviljonu na Kongresnem trgu

ponedeljek, 07. julij 2014

Letošnje poletje se bo v Ljubljani nadaljevala tradicija brezplačnih poletnih koncertov na Kongresnem trgu v organizaciji glasbene agencije IM.PULS ter s podporo Zavoda za turizem Ljubljana in Mestne občine Ljubljana.

Glasbeni večeri se bodo v Paviljonu v mesecu juliju in avgustu odvijali vsako sredo ob 21. uri, z izjemo drugega koncerta, ki bo zaradi koncerta skupine Deep Purple na Kongresnem trgu prestavljen s srede, 16. julija, na ponedeljek, 14. julija.

Med 9. julijem in 27. avgustom se bodo s celovečernimi koncerti predstavili domači in tuji glasbeniki. Svoje pesmi v značilnem pripovednem slogu bo ob odprtju glasbenih večerov predstavila slovenska pevka Bilbi, ki bo nastopila z Direktorji, naslednji prestavljen koncert bo v ponedeljek 14. julija publiko potopil v dixieland glasbo z zasedbo Dixie šok band. Sledili bodo kantavtorski večeri s pevcem Boštjanom Naratom in vokalistko, kitaristko Ditko, Večer soul in r'n'b glasbe s soul pevko Lylit, Večer šansona in popevke z Ladom Leskovarjem, Večer jazza z Mio Žnidarič in Steve KLINK triom ter Večer etno glasbe z etno zasedbo Kapobanda.
  

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali