Nalaganje nastavitev


Godalni orkester Glasbene šole Škofja Loka, Armin Sešek, Ana Kavčič Pucihar

Zvrst: Klasična in sodobna resna glasba
Kdaj: sreda, 17. september 2008, 19:30h
Kje: Glasbena šola Fran Korun Koželjski, orgelska dvorana,

Dirigent: Armin Sešek. Solistka: Ana Kavčič Pucihar (flavta). Spored: Dragana Jovanović (Nemiri), P. Kopač (Concertino za flavto in godala "Pour le Temps Passe"), C. Camilleri (Village music), E. Grieg (Suita v starem stilu "Iz Holbergovih časov" op. 40).

Armin Sešek je študiral violino na Fakulteti za glasbo v Beogradu. Po končani diplomi je dvanajst let sodeloval v Beograjski filharmoniji, nato pa se je odločil za pedagoški poklic. Od leta 1992 živi v Sloveniji, kjer poučuje na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani ter na Glasbeni šoli Škofja Loka. V Postojni, Kopru, Novem mestu, Dubrovniku, Zagrebu, Osijeku in Ljubljani je vodil seminarje za violinske pedagoge, na Bledu, v Domžalah, Ljubljani, Postojni, Kopru in Grožnjanu pa poletne violinske šole za mlade violiniste in njihove učitelje. Večkrat je bil član žirij mednarodnih violinskih tekmovanj.

Ana Kavčič Pucihar je maja 2001 zaključila specialistični študij pri prof. Fedji Ruplu. Zadnjih deset let je dejavna tudi v pedagoškem poklicu.  V avgustu 2004 sta z Blažem Puciharjem izdala in posnela zbirko skladbic za mlade flavtiste z naslovom Flavta se igra s CDjem.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali