Nalaganje nastavitev


Kitajska zvočna umetnost v Pritličju

četrtek, 21. april 2016 1

V ponedeljek, 25. aprila, se bosta v ljubljanskem Pritličju predstavila dva kitajska interdisciplinarna zvočna umetnika.

Exoterrism (Fan Yau), ki je vodja založbe Third Type Tapes, skuša pri svojem delu preseči ločevanje med geometrijskim zavedanjem in štiri-dimenzionalno percepcijo. Pod vplivom ezoteričnih sistemov in z uporabo računalniških algoritmov, napak, povratnih zank in kaotičnih funkcij, nenehno raziskuje nove zvoke. Gao Jia Feng ustavarja interdisciplinarne zvočne performanse z vključevanjem različnih zvočnih strategij: pripovedi, posnetkov s terena, TV komentarjev, Youtube videev, karaok, azijskega popa, noisa in improvizacije. Gao organizira serijo mesečnih koncertov v New Yorku, prav tako pa deluje kot manager založbe Muted Portraits.

Več o koncertu

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

GOSPODINOVA, 23.04.2016, 12:54

Pozdravljeni Za vašo pozornost !!!
Jaz bi to deliti z vami, res smo zaupanje upnikov!
Za več kot 8 mesecev. Sem bil scammed večkrat kot med posameznimi posojila mestih to želijo posojilo med zlasti med več ljudi. Toda, ko sem delal scammed stroške ljudem, naj in konča ne dobim ničesar na mojem računu. Ampak na srečo sem prišel čez to res preprosto in prijazno gospo, ki mi je pomagal najti svoj kredit v višini 10.000 €, ki sem jo prejel na mojem računu prejšnji četrtek brez večjega protokola.

Torej ti, ki so v stiski, kot sem jaz lahko pišete z njim in pojasni svoj položaj bi lahko pomagal njegov mail: airhap.pp84@gmail.com
To je na voljo.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali