Nalaganje nastavitev


Ljubljana bo gostila Evropsko jazz konferenco v 2017

petek, 19. februar 2016 1

Predsedstvo Europe Jazz Network je soglasno sprejelo odločitev, da bo Evropsko jazz konferenco v 2017 gostila Ljubljana.

Europe Jazz Network je vseevropska zveza producentov, organizatorjev ter podpornih organizacij evropske ustvarjalne glasbe, sodobnega jazza in improvizirane glasbe. Združuje 106 organizacij, ki prihajajo iz 31 držav. 

Evropsko jazz konferenco, ki jo zveza vsako leto organizira v drugem kraju, bo septembra 2017 gostil Cankarjev dom. Obeta se serija predavanj in delavnic, program pa bo vključeval tudi predstavitvene koncerte slovenskih jazzovskih ustvarjalcev. Organizatorji pričakujejo, da se bo konference udeležilo 300 glasbenih profesionalcev iz Slovenije in tujine. 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

RINO, 21.02.2016, 14:50

Potrebujete financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup motocikla, za oblikovanje čista podjetja, za svoje osebne potrebe več v dvomih. Zagotavljamo osebne kredite, ki segajo od 2.000 do 8.000.000€ z nominalno obrestno mero 2%, ne glede na znesek. Prosimo, navedite, v vaše posojilo aplikacije na točen znesek in trajanje povračilo, ki bi si želeli.
Obrnite vaše posojilo zahteva : PRINCEFINANCYOO7@GMAIL.COM

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali