Nalaganje nastavitev


MENT Ljubljana 2016

torek, 02. februar 2016

Jutri, 3. februarja se pričenja druga edicija festivala MENT Ljubljana, ki se bo do 5. februarja odvijal na devetih ljubljanskih prizoriščih in gostil prek 50 izvajalcev iz več kot dvajsetih držav.

Nastopajoči, ki prihajajo iz bazena med Balkanom in Baltikom ter Belorusijo in Anglijo bodo ljubljansko klubsko glasbeno sceno, na relaciji CUK Kino Šiška - AKC Metelkova mesto - Kavarna SEM - Stara mestna elektrarna - Kinodvor, prevetrili s sibirskim rokenrolom, beloruskim post-punkom, estonskim folkom, hrvaško psihedelijo, srbsko americano, avstrijskiim elektro popom in drugimi glasbenimi zvrstmi. Na showcase festivalu se bodo predstavili tudi slovenski akterji: Werefox, Čao Portorož, Jardier, Kar Češ Brass Band, Karmakoma, Noctiferia, Bowrain, Belo smetje, Danijel Vezoja, It's Everyone Else, Jimmy Barka Experience, Nina Bulatovix, Prismojeni profesorji bluesa, Your Gay Thoughts, Bags, Šuljo, The Canyon Observer, Lifecutter, Nova deViator in DJ Peglasus & Freeverse.

V okviru festivala se bo v CUK Kino Šiška in sosednjem M Hotelu odvila tudi mednarodna glasbena konferenca posvečena mreženju, izobraževanju in odpiranju pogledov na raznovrstne tematike glasbenega posla, ustvarjanja in izmenjav.

Več o festivalu si poglejte v festivalski brošuri.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali