Nalaganje nastavitev


Oddajane zvokov jutranjega svita v živo in večerno poslušanje ptic

petek, 22. april 2016 1

radioCona se tretje leto zapored pridružuje projektu Reveil, ki zvezno od mikrofona do mikrofona, v celo-dnevnem oddajanju ob jutranjem svitu potuje po zemeljski obli.

Reveil je 24-urno spletno mrežno oddajane zvokov jutranjega svita v živo, ki sovpada z International Dawn Chorus Day. Oddajanje se prične v bližini prvega meri-diana (Greenwich) v soboto 30. aprila ob 5.00 (GMT+1) in konča na istem mestu v nedeljo 1. maja. radioCona bo svoj zvočni kamp postavila v Rastlinjaku Tivoli, Ljubljana, kjer boste ob druženju in sprehodih lahko v živo poslušali zvoke prebujanja našega planeta.
 

Program:

16.00 – 23.00 radioCona: soundcamp poslušalnica

16.30 – 23.00 knjižnica zvočnih del avtorjev: Agapea, Andraž Magajna, OR poiesis (alias Petra Kapš), Jan Turk / Marko Batista, Robertina Šebjanič

19.30 Dare Fekonja: sprehod in večerno poslušanje ptic v parku Tivoli, v sodelovanju z Društvom za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, Prirodoslovnim muzejem Slovenije (v spremljevalnem programu bo v soboto ob mraku Dare Fekonja iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije in član DOPS vi parku Tivoli predstavil  večerne in nočne zvoke ptic).

21.15 Simon Macuh: Sprehodi za čuječnost

5.48 V nedeljo, ob 5.48 ob jutranjem svitu bodo Irena Pivka, Simon Macuh in Brane Zorman posavili mikrofone in senzorje, ki bodo usmerjeni na različne dele parka Tivoli. Zvočna krajina  bo predvajana preko svetovnega mrežnega oddajanja Reveil.

Do takrat pa lahko prisluhnete arhivskim posnetkom, ki so lani v taistem projektu nastali v Vitanjah.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

GOSPODINOVA, 23.04.2016, 13:05

Pozdravljeni Za vašo pozornost !!!
Jaz bi to deliti z vami, res smo zaupanje upnikov!
Za več kot 8 mesecev. Sem bil scammed večkrat kot med posameznimi posojila mestih to želijo posojilo med zlasti med več ljudi. Toda, ko sem delal scammed stroške ljudem, naj in konča ne dobim ničesar na mojem računu. Ampak na srečo sem prišel čez to res preprosto in prijazno gospo, ki mi je pomagal najti svoj kredit v višini 10.000 €, ki sem jo prejel na mojem računu prejšnji četrtek brez večjega protokola.

Torej ti, ki so v stiski, kot sem jaz lahko pišete z njim in pojasni svoj položaj bi lahko pomagal njegov mail: poncia.credit@gmail.com
To je na voljo.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali