Nalaganje nastavitev


Glasbenokritiške delavnice revije Odzven

sreda, 30. oktober 2013

SIGIC in spletna glasbena revija Odzven organizirata jesensko-zimsko serijo glasbenokritiških delavnic, predavanj, okroglih miz in javnih diskusij, katerih namen je bistveno poseči v polje glasbenega novinarstva in kritike na Slovenskem.

Namen omenjenih delavnic pod vodstvom sodelavcev spletne revije o glasbi Odzven ter spremljajočih predavanj in diskusij v obdobju med 11. novembrom 2013 in 15. januarjem 2014 je prispevati k dvigu kakovosti pisanja o glasbi, opozoriti na aktualne probleme ter skušati najti rešitve in odgovore ter ponuditi  znanje in vedenje številnih priznanih strokovnjakov.


Kot predavatelji ali moderatorji delavnic bodo sodelovali dr. Gregor Pompe, Primož Trdan, Igor Bašin, Luka Zagoričnik, dr. Matjaž Barbo, dr. Jože Vogrinc in Ičo Vidmar

Udeleženci delavnic in predavanj bodo spoznali različne tipe pisanja kritik, zakonitosti pisanja kritik za različne medije in temeljni vpogled v raznolike mehanizme v glasbeni industriji. Delavnice so namenjene vsem zainteresiranim, torej tako tistim, ki že delujejo na tem polju (npr. novinarji), kot tudi novincem, študentom, glasbenim zanesenjakom in glasbenikom samim.


Rok za prijavo je 8. november 2013.
Več o programu in urniku preberite tukaj.
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali