Nalaganje nastavitev


Poletni koncerti v Taverni Koper

ponedeljek, 06. julij 2015

Že osmo leto zapored bodo julija in avgusta v Taverni Koper potekali brezplačni poletni koncerti, ki jih organizira glasbena agencija IM.PULS v sodelovanju z Mestno občino Koper.

Koncerti bodo potekali ob četrtkih zvečer v Koprski Taverni. Letošnje koncerte bo 9.7. pričela izredno popularna zasedba vsestranskega harmonikarja Marka Hatlaka  Kapobanda, ki navdušuje z virtuoznostjo in fuzijo različnih etno ritmov.

Konec julija - 30.7. se bo v Taverni predstavila s svojim triom in jazzovsko obarvanim programom "domačinka" Aleksandra Čermelj. Vokalistki Aleksandri Čermelj se bosta na odru pridružila dva izvrstna jazzista, ki sta se kalila v tujini: saksofonist Lenart Krečič in pianist Gregor Ftičar. Na tretjem koncertu, ki bo 6.8. nas čaka večer dixieland glasbe v izvedbi izvrstnega Dixie šok banda, ki na svojih koncertih vedno znova pričara vzdušje, kakršno je vladalo v New Orleansu v prvi polovici 20. stoletja.
20.8. bo v stilu bluesa in starega rocka. V Taverni bo namreč gostovala zasedba EMŠO blues band, ki jo sestavljajo sami stari glasbeni mački in je znana po svojem vintage zvoku. Letošnje Poletne koncerte v Taverni bo 27.8. zaokrožil večer flamenko plesa in glasbe v izvedbi zasedbe Cora Viento.

Podroben program najdete TUKAJ.
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali