Nalaganje nastavitev


Posvet o delovanju kolektivk

četrtek, 12. marec 2015

V torek, 17. marca 2015 ob 10. uri, bo v dvorani Državnega sveta, Šubičeva 4 v Ljubljani, posvet o delovanju kolektivnih organizacij, ki upravljajo z avtorskimi in sorodnimi pravicami.

Posvet sklicuje Mitja Brvar, predsednik Državnega sveta, ki bo imel tudi pozdravni nagovor. Pozdravni nagovor bo imela tudi mag. Julija Bizjak Mlakar, ministrica za kulturo.

V nadaljevanju bodo s svojimi prispevki sodelovali strokovnjaki in s tega področja ter predstavniki kolektivnih organizacij in posameznih združenj. Ker se velik del osnutka predloga Zakona o avtorski in sorodnih pravicah nanaša prav na delovanje in upravljanje kolektivnih organizacij, predvsem pa nadzor nad njihovim delovanjem, bo posvet predstavil različne poglede in pričakovanja in torej prispeval k oblikovanju zakonskega predloga.

Vabljeni!
Organizatorji prosijo, da svojo udeležbo na posvetu potrdite do ponedeljka, 16.3.2015 na telefon 01 478 9799 (Tjaša Kren) ali po e-pošti: tjasa.krenn@ds-rs.si in pri tem navedete svoje ime, priimek in naslov stalnega bivališča (zaradi olajšanja registracije v recepciji parlamenta).


 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali