Nalaganje nastavitev


Severa Gjurin - Sozvočje v triu

SiTi za dobro musko

Zvrst: pop in rock
Kdaj: četrtek, 03. marec 2016, 20:00h
Kje: SiTi Teater BTC, Ljubljana, Osrednja Slovenija
Vstopnina: 13€

Severa Gjurin tokrat pripravlja minimalistično koncertno sozvočje.

Kot napoveduje že naslov se obeta koncert v triu, ki ga tvorijo Severa, Gal Gjurin in Blaž Celarec. Naj vas maloštevilnost zasedbe ne zavede – dinamiko in polnozvočje bodo za vas ustvarjali trije glasbeni mojstri, ekskluzivno zasnovanemu zvoku in zasedbi pa se bosta kot gosta pridružila mariborski tandem Bilbi in Gregor.

Na koncertu, ki bo temeljil predvsem na glasu in zvoku klavirja, boste lahko slišali Severine avtorske pesmi, pesmi zasedbe Olivija, priredbe slovenske popevke iz klasične dobe, ki jih je Severa posnela z bratom Galom (Telstar, Mlade oči, Orion idr.) in nekaj novih, zanimivih priredb, ki jih boste slišali prvič.

Severa z Blažem Celarcem in Galom Gjurinom sodeluje že leta, pravzaprav že vse od začetka. Njihovo glasbeno prepletanje temelji na globokem zaupanju, saj se vokalistka in producentska ter zvočna uma dobro zavedajo večplastnosti glasbe, ki jo skladajo in izvajajo. »Gal in Blaž sta glasbenika, ki ju neizmerno cenim in jima zaupam. Pred seboj imata ves čas celoto in razmišljata, kaj lahko poslušalca zmoti, kaj se lahko doda. Drug drugega poslušamo, zato se tudi hitro in brez težav glasbeno ujamemo,« pravi Severa. Dobro se slišijo, harmonizacija je lahka, ujamejo se v trenutku, kar je pravzaprav sozvočje; in od tu tudi naslov koncerta 'Sozvočje v triu'. Tokrat pridite v SiTi Teater BTC v četrtek, 3. marca zvečer, spomladansko razpoloženi!

http://www.severagjurin.si/
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali