Nalaganje nastavitev


SIGIC na Jazzahead!

Promocija slovenskega jazza

petek, 22. april 2011

Med 28. aprilom in 1. majem se bo SIGIC udeležil glasbenega sejma Jazzahead! v Bremnu, na katerem bo intenzivno promoviral domačo jazzovsko ustvarjalnost - predvsem s pomočjo kompilacije Jazz Slovenia 2011.

Glasbeni sejem Jazzahead! v Bremnu velja za najpomembnejši evropski glasbeni sejem namenjen jazzu. Na njem se predstavljajo številne glasbene organizacije, podjetja in strokovnjaki, glasbeni založniki in glasbeni centri, vrstijo se konference in simpoziji ter koncerti priznanih jazzovskih umetnikov. Letos bo na sejmu sodelovalo okoli 350 razstavljavcev iz tridesetih držav. Sejem dnevno obišče preko 5000 obiskovalcev, od katerih je okoli 2000 glasbenih profesionalcev.

Letos se bo sejma prvič udeležil tudi Slovenski glasbenoinformacijski center – SIGIC. To bo hkrati tudi prva celostna predstavitev slovenskega jazza s samostojno stojnico na Jazzahead! Na sejmu bo SIGIC predstavil novo kompilacijo Jazz Slovenia 2011 in širšo slovensko jazzovsko ustvarjalnost: avtorje, izvajalce in inštitucije.

Ker je eden od prednostnih ciljev SIGIC navezati čim več koristnih mednarodnih stikov, bo že v petek, 29. aprila, skupaj s predstavniki Avstrije in Švice pripravil sprejem Alpine Cocktail: Meet Austria, Slovenia & Switzerland.

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali