Nalaganje nastavitev


SIGIC vabi k sodelovanju na glasbenem sejmu Classical:Next na Dunaju

četrtek, 27. marec 2014

Sigic bo tudi letos sodeloval na sejmu Classical : Next, ki bo med 14. do 18. majem potekal v dunajskem MAK-u. Lani je na sejmu sodelovalo 850 delegatov in 500 podjetij iz 40 držav, 350 zastopnikov blagovnih znamk, založb in distributerjev, 100 koncertnih in festivalskih bookerjev, 90 managerjev ter 90 domačih in tujih novinarjev. Na sejmu se je predstavilo 120 razstavljavcev, organizacij in mrež, na konferenci je sodelovalo 40 mednarodnih strokovnjakov, na koncertih pa je nastopilo 100 glasbenikov.

Kot obetajo organizatorji, bo letošnja izdaja sejma še večja. Program zajema sejem, konferenco, predavanja, kratke koncertne predstavitve glasbenikov in video projekcije. Letošnji osrednji govorec bo ameriški baritonist Thomas Hampson.

Udeleženci se udeležujejo tridnevne konference, ki je namenjena vsem, ki jih zanimajo inovativni projekti in nove razvojne možnosti in želijo izkoristiti nove priložnosti za sodelovanja. Na voljo so priznani strokovnjaki za individualna mentorska srečanja. Vse dni potekajo okrogle mize, kratki koncerti in filmske projekcije.

Lani je SIGIC je na sejmu organiziral skupno slovensko stojnico. Obiskovalci so izkazali veliko zanimanje za slovensko glasbo, glasbenike in festivale. Ugotovili smo, kako koristno je, da se na sejem podajo raznoliki akterji z glasbene scene, saj so predstavniki različnih prizorišč, festivalov, založb, sami glasbeniki in druge glasbene organizacije med drugim povpraševali po festivalih, založnikih, distributerjih, izvajalcih …

Če ste tudi vi med tistimi, ki iščete nove možnosti na področju sodelovanja s tujino, vas vabimo, da se nam pridružite. V kolikor se odločite za svojo prisotnost na sejmu, kar je seveda najučinkovitejše, vam je na voljo prijava preko Sigic-a. Znesek za plačilo registracije do 18. aprila je 255,00 (običajna cena 320,00, kasneje 350,00 €). V tem primeru je vaša organizacija s kratkim opisom in logotipom navedena tudi na zloženki, ki jo izdamo posebej za ta namen in na plakatu na našem predstavitvenem prostoru.

Ponujamo pa vam tudi možnost, da nam pošljete svoja predstavitvena gradiva (v angleškem jeziku), programe, ki jih lahko razstavimo in predstavimo zainteresiranim obiskovalcem naše stojnice.

Prosimo vas, da nam vašo namero o sodelovanju sporočite čim prej oz. do 10. aprila, ter da nam najkasneje do 9. maja pošljete vaše promocijsko gradivo.

Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo:
e-mail: info@sigic.si
telefon: 01 / 241 20 82
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali