Nalaganje nastavitev


SIGIC vabi k sodelovanju na glasbenem sejmu Jazzahead! 2014 v Bremnu

Skupna predstavitev promocijskih materialov na slovenski stojnici

ponedeljek, 24. marec 2014

Zainteresirano javnost obveščamo, da se po dobrih izkušnjah iz prejšnjih let SIGIC ponovno odpravlja v Bremen na največji evropski sejem jazzovske glasbe Jazzahead! 2014, kjer bo zastopal in predstavljal slovensko jazzovsko ustvarjalnost.

Glasbeni sejem Jazzahead! je znan kot najpomembnejši evropski glasbeni sejem namenjen jazzu, saj se na njem predstavljajo številne glasbene organizacije, podjetja in strokovnjaki, glasbeni založniki in glasbeni centri, vrstijo se konference in simpoziji ter (predstavitveni) koncerti. Lani je na sejmu sodelovalo preko 640 razstavljavcev iz triintridesetih držav, obiskalo pa ga je skoraj 12 000 obiskovalcev, od katerih je bilo okoli 2500 glasbenih profesionalcev.

Letos bo sejem potekal med 24. in 27. aprilom, SIGIC pa bo organiziral slovensko stojnico. Da bi bila predstavitev jazza na Slovenskem čim bolj celostna in tehtna, vabimo k sodelovanju vse domače jazzovske akterje, torej zainteresirane glasbene ustvarjalce, založnike, promotorje, organizatorje prireditev in druge. Pozivamo vas, da nam posredujete gradivo novejšega datuma izdaje, ki najbolje predstavlja vašo dejavnost (kataloge, avdio in video materiale, predstavitvene brošure, zgibanke ….) s pomočjo katerega vas bomo lažje in boljše predstavljali. Vaše gradivo bo razstavljeno na slovenski stojnici, informacije obiskovalcem pa bo posredoval zunanji sodelavec SIGIC.

Prosimo vas, da nam vašo namero o sodelovanju sporočite čim prej oz. do 28. marca, ter da nam najkasneje do 4. aprila pošljete vaše promocijsko gradivo.

Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo:
e-mail: info@sigic.si
telefon: 01 / 241 20 82


 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali