Nalaganje nastavitev


Trainstation SubArt (Squat) jutri ponovno odpira svoja vrata

četrtek, 25. februar 2016

Kranjski Trainstation SubArt bo 26. in 27. februarja organiziral dvodnevni dobrodelni koncert. S tem bo olajšal zagon začetnega delovanja samega objekta in dejavnosti, ki bodo v njem potekale.

TrainStation Squat, ki je bil primoran pripreti svoja vrata lansko jesen, je s ponovnim odprtjem spremenil naziv v Trainstation SubArt. Kulturno umetniško društvo - SubArt, ki objekt na Kolodvorski 8 v Kranju že nekaj časa upravlja, bo v petek 26. in soboto 27. februarja organiziralo dobrodelni koncert, s katerim namerava pokriti vsaj nekaj stroškov, nastalih pri ponovnem odprtju oziroma tudi za nadaljnjo ureditev in dokončno legalizacijo objekta. Vabilu za prihajajočo otvoritev so se odzvale naslednje skupine: Le Serpentine, Didge, Mist, Paraziti p.13, Drek u pest, Tomcat, Street Creeps, Pyroxene, Sereš, Release The Ectoplasm, Chatte Noire, 30 stopinj v senci, Wasted Time, Najbolši, Attic Mist, Or Else, Sirotinje in Paragrab.

Za novo sezono so potrjena tudi že nekatera imena, ki jih bo Trainstation SubArt gostil pod svojo streho, med njimi so Ozric Tentacles, Extreme Noise Terror, Ritam Nereda, Werefox, Dubzilla, Jardier, Daniel Vezoja, Ponor, Iamdisease in Vasko Atanasovski Trio.
 

Sorodni prispevki:Deli z drugimi:

pošlji naprej

Oceni:


Povezava:

Komentiranje

Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

prijava ali